Haşereler Rahat Edemesin ama Siz Rahat Edin

İlaçlamanın birçok yöntemi vardır;

  • Kokulu ilaçlama
  • Kokusuz ilaçlama
  • Jel ilaçlama
  • Fare ilaçlama
  • Hacimsel ilaçlama
  • Larvasit ilaçlama

İlaçlama Yöntemleri

Kokulu ilaçlama: inatçı haşereler için kullanılır. Kokusu ağır ve rahatsız edicidir. Likit bir ilaçtır ve püskürtülerek uygulanır. En kısa sürede sonuç veren yöntemdir. Kötü yanı: ilaçlamadan sonra mekanı birkaç saat terk etmek gereklidir. İşlem sırasında mutlaka maske takılmalıdır. İşlem sonrasında ise mutlaka mekan havalandırılmalıdır.

Kokusuz ilaçlama: Zeytinburnu ilaçlama şirketi olarak en çok tercih ettiğimiz yöntem olan kokusuz ilaçlama, en az zararla ortamdaki haşereleri yok eder. İşlem sonrasında ortamı terk etmeniz gerekmez. İlaçlar su ile hazırlanıp buharlama veya sisleme gibi yöntemler kullanılarak alana transfer edilir.

Jel ilaçlama: genel olarak böcekler için kullanılır. Jel ilaç haşerenin yaşayabileceği alanlara yerleştirilir. Sonrasında bunu besin zanneden böcekler ilacı yer ve ölür. Uzun bir süre etkisini koruyan bu yöntem genelde restoran, kafe gibi işletmelerde sıkça tercih edilir. İnsanlara, evcil hayvanlara, doğaya herhangi bir tehdit oluşturmaz. Yem sistemi olduğundan, ilaçlama sonrası zahmetsizdir. Havalandırma veya temizlik gerektirmez. 

Fare ilaçlama: maksimum etkiyi göstermesi açısından, kokulu ve ağır kimyasal ilaçlar kullanılır. Kemirgenlerin acilen yaşam alanlarından uzaklaştırılmaları gerekir. 

Hacimsel ilaçlama: bu seçenekte iki farklı ilaç yöntemine başvurulur: termal fog ve ULV. Sivrisinek ve haşereleri azaltmak ve kontrol altına almak için açık havaya püskürtülür.

Larvasit mücadele: larvalarla mücadele eder. Uçan haşerelerde etkilidir. Üremelerini durdurmayı hedefler. Sivrisinek ve karasineklerin üreme alanlarını hedef alır. Çoğunlukla iş yeri havalandırmalarında tercih edilir.

İlaçlama Süreci

Zararlı böcekler ve omurgalı haşereler, dışarıda besin bulamadığından veya yuvaları zarar gördüğünden, bizim yaşam alanlarımıza sızma gereği duyarlar. Zeytinburnu ilaçlama şirketi sayesinde bütün kaçaklar ortaya çıkar. İlaçlamada kullanılan ekipmanlarımız ve bilinçli ekibimiz sayesinde ilaçlama sürecini başarıyla tamamlarız. Şirketimiz sağlık bakanlığından tüm onaylarını almıştır ve gerekli tüm sertifikalara sahiptir.

Jel ilaçlarımızı, hamam böceği gibi daha çok endüstriyel alanlarda bulunmayı seven haşereler için kullanıyoruz. Kokusuz ilaçlama yöntemini ise daha çok hastane gibi 24 saat faaliyet gösteren işletmeler tercih ediyor.

Zeytinburnu ilaçlama şirketi olarak sürecin başından sonuna kadar sizin destekçiniz oluyoruz. Dezenfekte işlerini biz üstleniyoruz. Bu konuda müşterilerimize sınırsız hizmet vermeye hazırız…

Whatsapp İletişim Hattı